Over onze kerk

Evangeliegemeente

De Deur Breda

Wij zijn een kerk binnen de pinksterbeweging en wij geloven in bekering, wedergeboorte, doop door onderdompeling en vervulling met de Heilige Geest. Wij zien het als onze missie en taak om de wereld te bereiken met het evangelie van Jezus Christus.

Informatie over onze kerkdiensten

Ervaar God in onze wekelijkse kerkdiensten.

God wilt niets liever dan u een persoonlijke ervaring met Hem geven. Door God te aanbidden met muziek en zang verlangen wij elke dienst naar Zijn aanwezigheid. Door een praktische preek en de mogelijkheid om Jezus aan te nemen als Heer en Redder kunt u de wonderbaarlijke kracht van God ervaren in uw eigen leven.

Meer over onze kerkdiensten
Wat God kan doen in uw leven...

Persoonlijke geloofsverhalen

Getuigenissen van mensen uit de kerk over de liefde, genade en herstellende kracht van Jezus Christus, de Zoon van God.

Meer persoonlijke geloofsverhalen

De oppas

Elke dienst is er de mogelijkheid om gebruik te maken van onze oppas. Deze is voor kinderen tot en met 3 jaar. Dit doen wij met liefde en geeft u als ouder de mogelijkheid om de dienst te volgen.

Meer over de oppas

De zondagschool

Gedurende de zondagochtend dienst kunnen kinderen van 4 t/m 7 jaar naar de zondagschool. Hier leren zij door middel van liedjes, drama en knutselen meer over de Bijbel en de liefde van God.

Meer over de zondagschool
De Deur is onderdeel van:

Kinderkerk

De kinderkerk is speciaal voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Bij de kinderkerk leren zij meer over God en de Bijbel. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van liedjes, een speciale kinderpreek met leuke en levendige voorbeelden.

Meer over de kinderkerk
De Deur is onderdeel van:

Christian Fellowship Ministries (CFM)

De Deur blijft vasthouden aan de visie van CFM om het Evangelie te verkondigen door middel van discipelschap, evangelisatie en het uitsturen van echtparen in het zendingsveld. Ook Evangeliegemeente De Deur Breda deelt deze visie en heeft inmiddels vijf kerken uitgestuurd naar Capelle a/d IJssel, Rotterdam - IJsselmonde, Zoetermeer, Roosendaal en Frans Guyana!

Meer over onze fellowship
De Deur Breda bestaat al meer dan 25 jaar.

Het ontstaan en de groei van De Deur

Evangeliegemeente De Deur Breda is ontstaan in 1991. Met steun vanuit De Deur Amersfoort begonnen Martin en Marlies Klok een nieuwe kerk in Breda. Wat destijds begon met een klein groepje enthousiaste mensen in de woonkamer, groeide langzamerhand uit naar een vaste groep gelovigen.

Lees het hier
Organisatie achter de kerk

Stafleden

De kerkleiding bestaat uit Pastor Johan Houtman en kerkraad Reo Obispo. Evangelist Saris preekt vanuit onze kerk in landen over de gehele wereld.

Meer over de stafleden
Officiële (financiële) gegevens van De Deur Breda

Informatie over de kerkfinanciën

Evangelie Gemeente De Deur te Breda is door de Belastingdienst erkend als ANBI, een Algemeen Nut Beogende Instelling.

Meer over onze financiële gegevens