Over onze kerk

Stafleden De Deur Breda

Evangeliegemeente De Deur Breda wordt bestuurd door pastor Johan Houtman en kerkenraadslid Reo Obispo. Dit bestuur bepaalt de structuur, bezetting, focus en visie van Evangeliegemeente De Deur Breda en staat in direct contact met pastor Nomdo Schuitema (leider De Deur Europa).

Pastor Johan Houtman

Johan Houtman

Pastor

Pastor Houtman is sinds 1991 voorganger, nadat hij stopte als directeur van zijn eigen bedrijf. Na een pionierwerk in Deventer (91') was hij pastor in Ede, Breda, Zwolle (assistent pastor) en sinds 2017 weer in Breda. Pastor Houtman heeft een sterke visie voor wereldevangelisatie en groei van de lokale kerk. Daarnaast heeft hij veel ervaring in preken, een-op-een counseling en counseling van huwelijken.

Heeft u vragen dan kunt u altijd contact opnemen met Pastor Houtman.

Reo Obispo

Kerkraad & Penningmeester

Reo is actief in De Deur Breda sinds zijn bekering in maart 1996. Na een aantal jaren getrouwe dienst werd hij aangesteld als kerkenraadslid. In 2007 gaf hij zijn taak als kerkenraadslid op om zelf in bediening te treden als voorganger in de stad Spijkenisse. In 2014 is hij weer teruggekeerd naar Breda en in 2015 werd hij wederom aangesteld als kerkenraadslid.

Patrick Saris

Evangelist

Evangelist Saris is sinds 2006 actief in bediening. Hij begon destijds als pionier van een kerk in Amsterdam-West. Daarna was hij actief als pionier in Haarlem. In 2016, inmiddels met veel ervaring in het bedienen tot mensen, werd hij een evangelist. Nu bedient Evangelist Saris in vele steden door heel Europa en daarbuiten.